• Obnovljeno
Blue Owl ručak Bento kutija s nadograđenim podesivim remen, neprekibinim posudom za prehrambenu hranu, BPA besplatno, moda 2 razina, pogodna za kancelarijske kamp uredske škole.
zoom_in

Blue Owl ručak Bento kutija s nadograđenim podesivim remen, neprekibinim posudom za prehrambenu hranu, BPA besplatno, moda

KM 14.99

Prisutan
check U trgovini

Podesiva kutija za prometu i propuštanja : Ova kutija za ručak ima novo nadograđeni podesivi i elastični remen izrađeni od visokokvalitetne tkanine da bi se kutije (ili okvir) sloj i čvrsto i čvrsto držali Neće se osloboditi ni nakon dugotrajnog korištenja. Sef & Healthy : Ovaj ručak Bento Box prihvaća visokokvalitetnu fronsku klasu PP materijale (BPA besplatno) kako bi se osigurala najveća standardna sigurnost. Može se koristiti sa samopouzdanjem. Prijenosni i jednostavan za upotrebu : idealno za djecu i odrasle osobe uzimati hranu u školu, ured, za kratko putovanje, piknik ili bilo gdje. Takođe je sigurno za mikrovalnu pećnicu, perilicu posuđa i zamrzivača. Moderan i praktičan dizajn : Ova kutija za ručak sažeta je u boji (vrhunska drvena) i predstavlja sjajan osjećaj dizajna, vrlo jedinstvenog i elegantnog. Svideće vam se na prvi pogled. 100% zadovoljstvo garantira - Pripremni kontejneri sa vrećom i priborom za pribor za jelo je višekratna i ima 30-dnevna usluga. Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas. Podesiva kutija za prometu i propuštanja : Ova kutija za ručak ima novo nadograđeni podesivi i elastični remen izrađeni od visokokvalitetne tkanine da bi se kutije (ili okvir) sloj i čvrsto i čvrsto držali. Neće se osloboditi ni nakon dugotrajnog korištenja. Sef & Healthy : Ovaj ručak Bento Box prihvaća visokokvalitetnu fronsku klasu PP materijale (BPA besplatno) kako bi se osigurala najveća standardna sigurnost. Može se koristiti sa samopouzdanjem. Prijenosni i jednostavan za upotrebu : idealno za djecu i odrasle osobe uzimati hranu u školu, ured, za kratko putovanje, piknik ili bilo gdje. Takođe je sigurno za mikrovalnu pećnicu, perilicu posuđa i zamrzivača. Moderan i praktičan dizajn : Ova kutija za ručak sažeta je u boji (vrhunska drvena) i predstavlja sjajan osjećaj dizajna, vrlo jedinstvenog i elegantnog. Svideće vam se na prvi pogled.

Slične ponude..