• Obnovljeno
Set od 4 premium ručnika za kupanje od super mekih pamuka, apsorpcijski savršeni za svakodnevnu upotrebu, za kadu, teretanu, spa centar, veličina boja: 35 * 70cm.
zoom_in

Set od 4 premium ručnika za kupanje od super mekih pamuka, apsorpcijski savršeni za svakodnevnu upotrebu, za kadu, teretanu,

KM 7.50

Prisutan
check U trgovini

100% pamuk dodatni upijajući : premium Terry ručni materijal omogućava maksimalnu apsorpciju Set uključuje 4 ručnika za kupanje. Luksuzni, ovi zaista popuštani ručnici uklapaju se u bilo koji dom, spavaću sobu ili hotelsku kupaonicu. Bolja apsorpcija vode : Terry Materijal nudi maksimalnu apsorpciju savršeno za bazen, kupatilo, plažu, salon, univerzitetske sobe, spa centar, zabrinutoj registraciji ili teretani za ručnik. Ne koristite izbjeljivač, omekšavanje tkanine ili željeza, jer to može oštetiti kvalitetu; Uvijek perite ručnike odvojeno za minimiziranje LINT-a; Mašinski ispiranje u toplom vodi sa laganim deterdžentom i osušite u sušilici na niskoj temperaturi; Odmah se suši. Jednostavna njega : Mašina koja se prati za jednostavnu njegu i čišćenje. Ovi ručnici su posebno obrađeni i bez obzira, njihovi lakši rebrasti izgradnja rezultira manjim vremenom potrebnim u sušilici. Posebno obrađen da se odupre o skupljanju i zadržavanju bjeline. 100% pamuk dodatni upijajući : premium Terry ručni materijal omogućava maksimalnu apsorpciju. Set uključuje 4 ručnika za kupanje. Luksuzni, ovi zaista popuštani ručnici uklapaju se u bilo koji dom, spavaću sobu ili hotelsku kupaonicu. Bolja apsorpcija vode : Terry Materijal nudi maksimalnu apsorpciju savršeno za bazen, kupatilo, plažu, salon, univerzitetske sobe, spa centar, zabrinutoj registraciji ili teretani za ručnik. Ne koristite izbjeljivač, omekšavanje tkanine ili željeza, jer to može oštetiti kvalitetu; Uvijek perite ručnike odvojeno za minimiziranje LINT-a; Mašinski ispiranje u toplom vodi sa laganim deterdžentom i osušite u sušilici na niskoj temperaturi; Odmah se suši. Jednostavna njega : Mašina koja se prati za jednostavnu njegu i čišćenje. Ovi ručnici su posebno obrađeni i bez obzira, njihovi lakši rebrasti izgradnja rezultira manjim vremenom potrebnim u sušilici. Posebno obrađen da se odupre o skupljanju i zadržavanju bjeline.

Slične ponude..