• Obnovljeno
Dvostruka ručna olovka za tetovažu, alat za tetoviranje Ajlajnera od nerđajućeg čelika za prirodno tetoviranje obrva i Ajlajnera.
zoom_in

Dvostruka ručna olovka za tetovažu, alat za tetoviranje Ajlajnera od nerđajućeg čelika za prirodno tetoviranje obrva i Ajlajnera.

KM 4.21

Prisutan
check U trgovini

Višenamjenski : ručna olovka za tetovažu obrva može se koristiti za tetovažu obrva, tetovažu olovkom za oči, mrlju za usne itd Jednostavan za upotrebu : Tattoo olovke za obrve lako mogu nacrtati savršene obrve prirodnih boja i jasnih linija. Univerzalno : pogodno za većinu igala za tetoviranje i kružnih igala na tržištu, jedna ručna olovka za različite potrebe. Udobno : tattoo olovka je udobna i laka za držanje. Lagan je i ima odgovarajuću oštricu. Igla neće otpasti. Primjenjivi ljudi : pogodno za osnovni alat za tetoviranje za profesionalne tetovaže i početnike. Ova olovka za tetovažu sa dva kraja napravljena je od visokokvalitetnog materijala od nerđajućeg čelika, koji je izdržljiv, otporan na rđu i habanje. Jednostavan za upotrebu, glavni je alat za tetovažu obrva. Karakteristike : 1. Napravljen od visokokvalitetnog materijala od nerđajućeg čelika, koji je izdržljiv, otporan na rđu i habanje. Jednostavan za upotrebu, glavni je alat za tetovažu obrva. Može se koristiti za tetovažu obrva, tetovažu ajlajnera, izbjeljivanje usana itd. Savršeno za većinu igala za tetoviranje na tržištu, okrugle igle itd. Kompaktne veličine i lagan, siguran i zgodan za upotrebu. Neophodan i efikasan pomoćnik za profesionalne tattoo umjetnike i početnike. Specifikacija : Vrsta Artikla : Tetovaža Ručna Olovka Materijal : Nerđajući Čelik Boja : Kao Što Slike Pokazuju Dužina : Cca.4 inčni paket težina : cca. 29g funkcija : tetovaža obrva, tetovaža Ajlajnera, itd lista paketa : 1 * Ručna olovka za tetovažu.

Slične ponude..