• Obnovljeno
Nanotech SI-Carbide Plus-keramički premaz za automobilsku boju, staklo, metal - štiti automobile, rvs, motocikle, brodove - 1 oz.
zoom_in

Nanotech SI-Carbide Plus-keramički premaz za automobilsku boju, staklo, metal - štiti automobile, rvs, motocikle, brodove - 1 oz.

KM 3.00

Prisutan
check U trgovini

Nije potreban bazni kaput : Nanotech površinska rješenja SI-Carbide Plus se mogu primijeniti direktno na bilo koju glatku, čistu i suvu površinu bez potrebe za baznim kaputom Nanesite drugi kaput 5 minuta nakon što je prva izvučena, povećajte svoju profitabilnost eliminiranjem stanja zastoja između kaputa. Neizmirene karakteristike : Nanotech površinska rješenja SI-Carbide Plus pruža kiselinu i alkil hemijsku otpornost od 2 ~ 13 p H, bolje vodene mrlje i repolgentna repa za nakupljanje minerala, super glatka završna obrada, vrlo jednostavna aplikacija u bilo kojoj temperaturi. Štiti od agresora zaštite okoliša i vrtloge : Si-Carbide Plus dizajniran je za zaštitu glatke podloge iz prljavštine, blata, soli, snega, polena, smoga, kiše kiselih kiše, ptica i opće putne grime. Što god da je, bukvalno smo vas pokrili. To je nano formulacija stvara glatku, kvarcnu površinu koja odbija vodu i druge okolišne kontaminante, na kraju štiteći i proširujući cikluse čišćenja i održavanja i održavanja. Svestran i izvanredan sjajni finiš : SI-Carbide Plus stvara super izdržljiva barijera koja štiti boju, staklo, prednja svjetla, hrom, točkove, obloge i više od prljavštine i klinove u obliku vode koji čine da voda gotovo skoči s Površina! Ovaj keramički premaz je siguran na čistom kaputu, jednoj fazi, vinilni oblozi, a lakiranje boje i može umanjiti šanse za stvaranje kočnica i ogrebotina tijekom pranja i sušenja. Vrhunski proizvodi kvalitetnih proizvoda : Na nanotech površinskim rješenjima stojimo iza kvalitete našeg proizvoda i ako niste zadovoljni proizvodom iz bilo kojeg razloga, javite nam i mi ćemo to ispraviti. Naši proizvodi ostavljaju sve površine zaštićene od elemenata za više mjeseci znatno proširujući cikluse čišćenja i održavanja. Nije potreban bazni kaput : Nanotech površinska rješenja SI-Carbide Plus se mogu primijeniti direktno na bilo koju glatku, čistu i suvu površinu bez potrebe za baznim kaputom.

Slične ponude..