• Obnovljeno
Preusmjerivač za ispuštanje zraka u obliku crijeva u obliku grablje, konektor za ugradnju plastičnog bodljikavog crijeva, 10-Smjerni Izlazni Vazdušni razdjelnik cijevi za cijevi razdjelnik protoka vode, za poljoprivredno navodnjavanje akvarija u vrtu (4 kom)
zoom_in

Preusmjerivač za ispuštanje zraka u obliku crijeva u obliku grablje, konektor za ugradnju plastičnog bodljikavog crijeva,

KM 7.99

Prisutan
check U trgovini

【Paket】 - 4 komada u pakovanju Naziv proizvoda : konektor za ugradnju plastičnih bodljikavih crijeva, razdjelnik cijevi pumpe za izlazni zrak, razdjelnik protoka zraka i vode, razdjelnik kisika. 【Veličina】 - ulazna rupa vanjskog promjera 8,4 mm/0,33 inča podijeljena je u 10 izlaznih rupa sa svakim vanjskim prečnikom od 5 mm/0,2 inča. 【Visokokvalitetni materijal】 - sastoji se od PE materijala, otporan na pritisak i visoke temperature, antikorozivan i otporan na vremenske uslove. 【Funkcija】 - Ovaj razdjelnik protoka zraka i vode (konektor za montažu plastičnog bodljikavog crijeva) može se koristiti za primjenu u akvarijumu, mrijestilištu i akvakulturi i poljoprivredne sisteme za navodnjavanje kap po kap, kao i laboratorijske, kućne civilne, industrijske nauke i druge scenarije koji trebaju preusmjeriti plastična crijeva. Kada se koristi u akvakulturi i akvarijumu, može povećati površinu apsorpcije kiseonika vodenih proizvoda. 【Savjeti】 - ovaj proizvod je pogodan za plastična crijeva, na njegov efekat zaptivanja može uticati kada se instalira na tvrdu PVC cijev. Molimo pažljivo pregledajte veličinu proizvoda prije kupovine kako biste izbjegli kupovinu pogrešne. Ovaj razdjelnik protoka zraka i vode (konektor za priključak plastičnog bodljikavog crijeva) može se koristiti za akvarijske, mrijestilište i akvakulturu i poljoprivredne sisteme za navodnjavanje kap po kap, kao i laboratorijske, kućne civilne, industrijske nauke i druge scenarije koji trebaju preusmjeriti plastična crijeva.

Slične ponude..