• Obnovljeno
4 četka za žičane točkove, SHITIME grubo upleteni žičani točak za ugaonu brusilicu, 5/8 inča-11 navojna Sjenica, 0,020 četka od karbonske čelične žice za brusilicu, rđa za teško čišćenje, abraziv.
zoom_in

4 četka za žičane točkove, SHITIME grubo upleteni žičani točak za ugaonu brusilicu, 5/8 inča-11 navojna Sjenica, 0,020 četka

KM 3.33

Prisutan
check U trgovini

Izdržljiva i sigurna - unutrašnja i vanjska ploča za pričvršćivanje su dvostruko pritisnuta zadebljanim čelikom, što žicu na četkici za čaše čini čvršćom i sigurnijom Zadebljana matica ima pravilan konac i čvrsto je povezana sa ugaonom brusilicom. Efektivno izbjegavajte pojavu čelične žice koja leti i lomi se tokom teških radova. Karbonska čelična žica za omotavanje čvorom od 0,020 inča-napravljena od 0,020 u kaljenoj ugljeničnoj čeličnoj žici visoke čvrstoće, žičani točkovi za ugaonu brusilicu 4 1/2 nije lako slomiti ili letjeti. Sa integritetom pecfect knot-a, žica je jača bez opruge. Neće izgubiti ili savijati tokom intenzivne upotrebe. Poboljšajte efikasnost mlevenja-točak žice sa uvrnutom ugaonom brusilicom radi do 8500 o / min za ugaone brusilice sa 5/8" 11 NC navojem. Lako i glatko polirajte jaku rđu, koroziju, boju, kamenac. Odlično odvođenje Toplotet-visokokvalitetna karbonska čelična žica i velika elastična struktura, tako da radna površina neće biti pocrnjela pregrijavanjem. Široka primjena-pogodan za brušenje rđe, boje, prskanja prskanja, šljake i oksidne skale, dok čisti rub šava za uklanjanje neravnina.Četke za žičane čaše koriste se za pripremu površine prije farbanja, prskanja i galvanizacije. Topli savjet-za vašu sigurnost, prije upotrebe žičani točak za ugaonu brusilicu, obavezno nosite par zaštitnih naočara, sigurnosne maske i zaštitnih rukavica. Izdržljiva i sigurna - unutrašnja i vanjska ploča za pričvršćivanje su dvostruko pritisnuta zadebljanim čelikom, što žicu na četkici za čaše čini čvršćom i sigurnijom. Zadebljana matica ima pravilan konac i čvrsto je povezana sa ugaonom brusilicom. Efektivno izbjegavajte pojavu čelične žice koja leti i lomi se tokom teških radova. Karbonska čelična žica za omotavanje čvorom od 0,020 inča-napravljena od 0,020 u kaljenoj ugljeničnoj čeličnoj žici visoke čvrstoće, žičani točkovi za ugaonu brusilicu 4 1/2 nije lako slomiti ili letjeti.

Slične ponude..