• Obnovljeno
Puccy 3 Paket za zaštitu ekrana, kompatibilan sa HP All-in-One 200 G3 AIO 21.5 TPU Guard ( ne štitnici od kaljenog stakla )
zoom_in

Puccy 3 Paket za zaštitu ekrana, kompatibilan sa HP All-in-One 200 G3 AIO 21.5 TPU Guard ( ne štitnici od kaljenog stakla )

KM 14.49

Prisutan
check U trgovini

Molimo obratite pažnju da je zaštitnik ekrana fleksibilna plastična folija, a ne kaljeno staklo TPU materijal sa glatkom površinom, održava vas visoko osetljivim na dodir i brzo prepoznavanje otiska prsta. 4h tvrdoća može efikasno da odoli svakodnevnim ogrebotinama. Svojstva samoizlječenja omogućavaju filmu da se oporavi od manjih ogrebotina i održava vaš ekran potpuno novim. Bez prašine,bez mjehurića,super jednostavna instalacija sa jednim pritiskom. Detalji O Proizvodu : 1. Štiti vaš uređaj od tvrde tvrdoće, abrazije, ogrebotina, oštećenja poput pada i sudara. Koristeći silikonski lepak koji se lako skida, obrada bez vazduha eliminiše mehuriće vazduha, a adsorpcija se odvija prirodnim putem. Površina ima premaz otporan na otisak prsta, tako da je možete brzo obrisati laganom maramicom. Ne utiče na osećaj tankog, mekog dodira, rad na dodir i osetljivost. Film za samoizlječenje kaputa sa izvrsnom popravljivošću ogrebotina i kalupljivošću. Ima odlična samoizlječiva svojstva, otporan je na sitne ogrebotine na površini, ako je izgreban do određene dubine . Pitanja na koja treba obratiti pažnju : ① Molimo vas da ne dirate ljepljivu površinu niti da vas diraju druge stvari. Ako ima prašine, prije instalacije upotrijebite apsorber prašine za uklanjanje prašine.② O instalaciji, jer je to veoma tanak TPU film, pocepani delovi mogu dobiti prašinu, ostaviti otiske prstiju, uviti ivice, itd. Obavezno obratite pažnju da li je film prašnjav ili ne, ako postoji, upotrijebite apsorber prašine za uklanjanje prašine prije instalacije.

Slične ponude..