• Obnovljeno
Agsixzlan Automatski povratni abdominalni točak - Dvokrug AB valjka za vježbanje za početnike i napredna trening čvrstoće - domaći abdominalni vježbač i ABS alat za vježbanje.
zoom_in

Agsixzlan Automatski povratni abdominalni točak - Dvokrug AB valjka za vježbanje za početnike i napredna trening čvrstoće - domaći abdominalni

KM 12.49

Prisutan
check U trgovini

Visokokvalitetni - automatski povratni abdominalni kotač izrađen je od stabilne, ekološki prihvatljive plastike sa spužvom ručkom koja nije klizna, znojenja i udobna Takođe ima funkciju automatskog oporavka za dodatnu sigurnost. Ručka je jednostavna za uklanjanje ili instaliranje, što ga čini prikladnijim za nošenje. Automatski povratni abdominalni točak - valjak za točkove može se koristiti za drobljenje masti, pomoći vam da oblikujete svoje tijelo. Može pomoći i vježbati trbuh, ruke, prsa, ramena, mišiće leđa i dobiti šest paketa, a sportski kotač će pomoći jačanju vaše osnovne snage. Automatski oporavak dizajna - valjak je dizajniran sa lakim kliznim automatskim povratnom tehnologijom, smanjujući zamah kotača i pomažući vam da kontrolirate svoju vježbu. Vježbajte cijelo tijelo - nadogradite dvostruke točkove automatskim skok, trokutastom strukturom, stabilnom i sigurnoj i ergonomskom. Dvostruki opružni dizajn za oporavak poboljšava snagu i jasnoću vaših trbušnih mišića, leđa, ruku, prsa i mišića ramena. Takođe pomaže da paljenjem kalorija oblikovate bolju sliku. Promišljeni držač telefona - Automatski povratni abdominalni kotač integriran je sa postoljem telefona, ako ste početnik, postolje vam može pomoći da lakše gledate instrukcije i možete vježbati dok gledate. Dok postajete bolji, možete staviti svoj telefon na štandu da biste reproducirali senzacionalnu muziku. 1 x Automatski povratni abdominalni točak.

Slične ponude..